GTA V slår alle rekorder

25. oktober 2013
af

37194612Det nye konsolspil GTA V er blevet en banebrydende del i Grand Theft Auto se­rien. Allerede inde for de første 24 timer havde spillet solgt for over 800 mio. US dollars. De efterfølgende 3 døgn kom pengebeløbet op på $ 1 mia. Konsolspillet GTA V er produceret af Rockstar North og udgivet af Rockstar Games. Spillet er ikke blot det populæreste spil til dato, det er også det dyreste spil nogensinde. Spillet har et budget på 265 mio. dollars. Det populære spil blev udgivet D. 17 sep­tember og var en sjælden resurse de næ­ste 10 dage.

Grand Theft Auto 5 solgte 10 millioner eksemplarer inden for de først 24 timer. Dette tal steg til 15 millioner den første uge. Der forventes, at dette tal vil stige i løbet af den næste måned.

Undersøgelser viser, at GTA V’s udgivelse har påvirkning på sygetallet på de danske arbejdspladser. Undersøgelserne viser, at tirsdag d. 17 September, steg antallet af sygemeldte i Danmark gevaldigt. Børnehaver, hospitaler, skoler og mange andre arbejdspladser kunne mærke GTA V’s udgivelse.

http://www.youtube.com/watch?v=N-xHcvug3WI – Grand Theft Auto Official Game Play.

Det nye Grand Theft Auto spil forgår hovedsageligt i den fiktive stat San Andreas. San Andreas blev først brugt i det tidligere spil i serien, Grand Theft Auto: San Andres. I San Andreas omfattede tre byer, mens det nye GTA V foreløber i byen Los Santos. Holdet valgte at begrænse antallet af byer, så de var i stand til at producere Los Santos i højere kvalitet og større målestoksforhold. Los Santos strækker sig over et areal på 130 km  og er derfor et større omfang end de tidligere Rockstar “open world games”.

Samtidig har Rockstar samlet 20 timers musik fra kendte kunstnere så som Asap Rockey, Tylor The Creator, Rihanna, Britney Spears og mange flere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dagens vejr

Arkivet